Kategorier
Event

Svensexa Malmö – missa inte paintball!

Hur ser den perfekta svensexan ut egentligen? Att lyckas med en svensexa i Malmö – eller en möhippa, för den delen – handlar mycket om planering. Man bör i första hand tänka på att den är för alla. Det handlar inte om att förnedra eller om att den blivande brudgummen ska bli så berusad som möjligt – det handlar om en sista chans att umgås som kompisar. Inte bokstavligt talat, utan mer metaforiskt: er kompis ska gifta sig och det ska ni också fira. Lite sista natten med gänget, helt enkelt.

En svensexa i Malmö ska alltså handla om umgänge. Om man sedan vill dricka alkohol – vilket på många sätt också hör till – så kan detta med fördel inmundigas mer blygsamt under dagen och lite mer under kvällen. Dagen då? Här finns det många fina alternativ och ett av de bättre handlar om paintball. Att spela paintball på en svensexa i Malmö är ett perfekt sätt att umgås, att tävla, att få fram lite adrenalin och att göra någonting tillsammans.

Paintball för er svensexa i Malmö

Paintball innebär att man simulerar en krigssituation och där man delar upp sig i två olika lag varpå man sedan exempelvis ska – inom ett givet område och inom en given tid – ska försöka samla motståndarlagets flaggor. Ett motståndarlag som sedan givetvis också kommer att göra allt för att försvara sina flaggor – och allt för att erövra era sådana. Till er hjälp har ni vapen som skjuter små färgkulor. Givetvis finns en skyddsutrustning inkluderad i priset och givetvis så kommer också en genomgång av hur allt fungerar på köpet.

Om det gör ont? Viss smärta kan definitivt upplevas om en boll träffar på fel ställe och inte sällan kan man efteråt sätta sig ned och jämföra blåmärken med varandra. Det handlar om en tävling som verkligen tar fram det yttersta ur varje deltagare och det handlar om en perfekt start på en svensexa i Malmö. Var sedan resten av kvällen tar vägen, det bestämmer ni helt själva.