Om oss

Välkommen till en sida som ska ta pulsen på företagslivet i Sveriges tredje största stad Malmö och på den region i Sverige som växer allra mest i form av Skåneregionen. Det är här nere det händer! Vi som skriver bor själva i Malmö och har genom åren byggt upp flera olika företag inom många olika branscher. Vi har sett staden utvecklas, förändras och blivit den stad den är idag. På gott och ont.

Gällande företagande så kan vi direkt säga att det blåser positiva vindar i Malmö. Det händer saker hela tiden och modet hos människor får ett konkret utlopp här: man vågar testa sina idéer och sina vingar – vilket ger eko i form av en levande stad med hög puls. Samtidigt finns en uppbackning från staden och en sund konkurrens mellan företagen. På det stora hela så är Malmö en extremt bra stad att driva ett företag i. Att det dessutom är nära till Danmark och övriga Europa gör saken än mer intressant.

Vi vill även skriva om företagande för kunden. I en så pass stor stad med så pass hög konkurrens så kan en del fula fiskar simma omkring. Hur hittar man rätt byggfirma, hur gör man för att säkerställa kvalitativ hemstädning och vilken tandläkare är egentligen bäst? Vi ger tips, råd och fakta om allt detta. Här kommer vi även att skriva mycket om ekonomi och om marknadsföring. Hur får du ditt företag att sticka ut och bli mer intressant för gemene man i Malmö?

Kort sagt: fullt fokus på Malmö, på företagande och på allt annat som händer i Sveriges bästa stad. Välkommen!